Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat Ziyech daar ontzettend veel moeite mee heeft'

'Ik denk dat Ziyech daar ontzettend veel moeite mee heeft'

15 feb 2021, 17:23

Johan Derksen heeft het te doen met Hakim Ziyech. De middenvelder, die bij Ajax wekelijks de sterren van de hemel speelde, komt sinds het vertrek van Frank Lampard weinig aan spelen toe bij Chelsea.

Na drie wedstrijden geen minuten te hebben gemaakt, mocht Hakim Ziyech donderdag in de FA Cup weer eens in de basis starten. De aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer over van Ajax, maar is sinds de komst van Thomas Tuchel niet meer zeker van een plek in de selectie van The Blues. ‘Het blijkt toch veel moeilijker om in Engeland je draai te vinden dan wij in Nederland ons realiseren’, ziet Johan. ‘Als de Engelse kranten Ziyech met de grond gelijk maken.. ik denk dat Ziyech daar ontzettend veel moeite mee heeft.’

‘Ziyech is een trotse jongen', vervolgt de analist. 'Die heeft in Nederland alleen maar schouderklopjes gehad en die wordt daar nu even helemaal afgebrand.’

René van der Gijp denkt een verklaring te hebben voor de tegenvallende Ziyech: ‘Wij zeiden toch ook wel eens hier aan tafel Johan, dat hij wedstrijden had dat hij in één wedstrijd meer balverlies leedt, dan Sergio Busquets in een heel jaar. Dat wordt daar gewoon niet gepikt, klaar.’

Onder de in januari ontslagen trainer Frank Lampard wist Hakim Ziyech wél te imponeren. De aanvallende middenvelder maakte in zijn eerste maanden bij Chelsea grote indruk op de mannen van Veronica Inside.

‘Ziyech speelt even dominant in de Premier League, echt waanz...
1:32
‘Ziyech speelt even dominant in de Premier League, echt waanz...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.