Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ik denk dat ze bij Feyenoord gaan bouwen aan een standbeeld voor Slot’

‘Ik denk dat ze bij Feyenoord gaan bouwen aan een standbeeld voor Slot’

20 mrt 2023, 09:28

Onder leiding van Arne Slot vierde Feyenoord zondag de eerste uitzege op Ajax in bijna achttien jaar (2-3). Door de overwinning staat Feyenoord nu 6 punten los op de regerend landskampioen. De titel lonkt en dat is volgens Martijn Krabbendam vooral te danken aan de trainer van de Rotterdamse club.

“Ik denk dat ze nu inmiddels gaan bouwen aan een standbeeld”, zegt Krabbendam in een videoitem van Voetbal International. “Dat kan bijna niet anders. Als je zo’n club eerst naar de finale van de Conference League loodst, je laat ze uitstekend voetbal spelen, je bent nu op bijna drie fronten nog actief, je wint na achttien jaar in de ArenA van Ajax, je ligt op koers om kampioen te worden… wat moet er nog meer gebeuren, zou je bijna zeggen?”

Volgens Krabbendam valt er niet meer omheen te draaien: Feyenoord ligt op pole position voor de titel. “Daar kan je niet meer voor weglopen”, zegt de verslaggever. “Als je zo’n rechtse directe geeft, je slaat Ajax knock-out en staat op 6 punten, dan lig je op pole position en moet je als Max Verstappen wegrijden en niet meer achterom kijken.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.