Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat Ten Hag fantastisch zou zijn voor Manchester United'

'Ik denk dat Ten Hag fantastisch zou zijn voor Manchester United'

24 feb 2022, 21:15

Michael Owen hoopt dat Manchester United Erik Ten Hag aanstelt als trainer van de Engelse topclub. De oud-spits is lovend over de Nederlandse oefenmeester, zo vertelt hij bij BT Sport.

Naar verluidt zouden Ten Hag en Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino de belangrijkste kandidaten zijn om interim-trainer Ralf Rangnick op te volgen in Manchester. Owen zijn voorkeur gaat uit naar de Ajax-trainer. 'Ik denk dat hij fantastisch zou zijn. Manchester United heeft iemand nodig die structuur kan aanbrengen in de speelwijze. Iemand die zegt: 'Dit is hoe we gaan spelen,' aldus de oud-speler van onder meer Liverpool en Manchester United.

Het contract van Ten Hag loopt nog tot medio 2023 door. Het is nog maar de vraag of de oud-coach van onder meer FC Utrecht en Go Ahead Eagles zijn contract uitdient. Door het succes in Amsterdam wordt de naam van Ten Hag bij diverse topclubs genoemd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.