Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat Maurice Steijn de kerst niet haalt bij Ajax'

'Ik denk dat Maurice Steijn de kerst niet haalt bij Ajax'

19 juni 2023, 16:10

Willy en René van de Kerkhof zijn blij met de komst van Peter Bosz naar PSV. Dat zeggen de broers in de Willy & René PSV Podcast van Omroep Brabant. De 59-jarige oefenmeester tekende vorige week een contract bij de Eindhovense club, tot medio 2026.

"Misschien is het wel een keer verfrissend dat er iemand zonder PSV-DNA voor de groep staat", zegt René, die Bosz prijst om zijn aanvallende manier van voetballen. "Ik verwacht veel van hem." Ook broer Willy vindt het prima dat Bosz geen verleden bij PSV heeft. "Het gaat erom dat hij PSV weer een keer kampioen maakt. Dat is veel te lang geleden."

Minder vertrouwen hebben de broers in Maurice Steijn, die vorige week door Ajax werd aangesteld als opvolger van John Heitinga. "Toen ik dat hoorde dacht ik aan een 1 aprilgrap", zegt Willy. "Maar hij verdient wel het voordeel van de twijfel." René erkent dat Steijn het bij Sparta geweldig heeft gedaan, maar dat wil volgens hem niet zeggen dat hij geschikt is voor de top. "De Amsterdamse mentaliteit is toch heel anders. Ik denk niet dat Steijn het gaat redden, ik denk dat hij de kerst niet haalt. Hij zal een heel moeilijk jaar tegemoet gaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.