Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat koning Willem-Alexander naar Vandaag Inside kijkt'

23 mrt 2023, 11:32

Raymond Mens denkt dat koning Willem-Alexander naar Vandaag Inside kijkt. Dat vertelde de Amerika-kenner woensdagavond in de meningenshow van Johan, Wilfred en René.

"Ik denk eerlijk gezegd dat hij kijkt," aldus Raymond over de koning. "Alles wat ik van hem weet, van mensen die hem weleens ontmoet hebben, is dat je met hem kan lachen, dat hij van voetbal houdt en van een biertje houdt. Dan kijk hij ook naar dit programma," concludeerde Raymond.

Johan zou het leuk vinden als koning Willem-Alexander eens langs zou komen in de studio van Vandaag Inside: "Rutte heeft het goede voorbeeld gegeven. Willem kan ook langskomen. Dan zetten we een potje bier voor hem neer. En hij mag om de vijf minuten z'n excuses aanbieden, dat vinden we helemaal geen probleem!" Bekijk de uitnodiging van Johan in de video bovenaan deze pagina.

Royalty-expert Rick Evers vertelde onlangs dat koning Willem-Alexander vaste kijker van De Oranjewinter was. Bekijk het in de video hieronder!

Royalty-expert Rick Evers: 'Koning Willem-Alexander kijkt naar De Oranjewinter'
1:04
Royalty-expert Rick Evers: 'Koning Willem-Alexander kijkt naar De Oranjewinter'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.