Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat ik heel goed bij Veronica Inside zou passen'

'Ik denk dat ik heel goed bij Veronica Inside zou passen'

15 okt 2020, 14:58

Rafael van der Vaart heeft sportief gereageerd op de grappen die maandagavond over hem werden gemaakt in de uitzending van Veronica Inside. René van der Gijp gierde het uit om het tv-optreden van Van der Vaart bij de NOS. ‘Heb je die Van der Vaart nog gezien? Als die een scooter koopt, moet hij er een met een blauw plaatje nemen. Die krijgt geen helm meer op!'

Van der Vaart heeft het fragment gezien en reageert in de uitzending van Radio Veronica Inside op de uitlatingen van René. 'Ik moet je eerlijk zeggen, ik zat te kijken en je kent me een beetje, ik heb ook de slappe lach gekregen. Als jij ervoor kiest om bondscoach te worden, dan weet je dat je veel kritiek krijgt. Als je van het leven geniet, dan weet je dat je een paar kilo te zwaar wordt en dat mensen daar wat van vinden. Dan moet je niet piepen, ik moest erg lachen om hoe René het bracht', aldus de 109-voudig international.

‘Als je stopt met voetballen heb je een heel ander leven, ik was graag op het veld bezig maar dat kan niet meer. Maar er komt weer een tijd dat je weer je best gaat doen, maar nu ben ik gewoon aan het genieten en m’n ding aan het doen op televisie. That's it.'

Van der Vaart heeft contractuele verplichtingen bij de NOS en mag daarom niet aanschuiven bij Veronica Inside. Toch staat de oud-middenvelder er nog altijd voor open. ‘Het heeft vooral met mijn contract te maken. Maar jij weet ook, ik denk dat ik daar heel goed zou passen. Al kunnen jullie het soms wel wat netter houden', lacht Van der Vaart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.