Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat hij de volgende trainer van PSV gaat worden'

'Ik denk dat hij de volgende trainer van PSV gaat worden'

19 nov 2020, 16:58

Roger Schmidt staat pas enkele maanden voor de groep van PSV, maar toch kijkt Hans Kraay Jr. al naar mogelijke opvolgers voor de trainer van de Eindhovense club. Schmidt volgde afgelopen zomer interim-coach Ernest Faber op, die op zijn beurt de ontslagen Mark van Bommel verving. Hans claimt in gesprek met Voetbalzone te weten wie de volgende trainer van PSV wordt.

'Wim Jonk', zegt Kraay resoluut. 'Ik denk dat hij de volgende trainer van PSV gaat worden. Hij heeft daar gespeeld en het heel goed naar zijn zin gehad. Dat weet ik van hem en zijn vrouw; hij heeft daar ook heel prettig gewoond.'

PSV heeft echter weinig reden om afscheid te nemen van Roger Schmidt. De club staat, met nog een hoop speelrondes te gaan, derde in de Eredivisie en doet nog mee om de TOTO KNVB Beker en de Europa League. 'We hebben nu de Duitser Roger Schmidt, waarvan we nog steeds een klein beetje moeten afwachten of dat 'Sturm und Drang-voetbal' er echt snel ingepompt wordt. Daarna zou ik gewoon Wim Jonk nemen', aldus Kraay.

Wim Jonk doet het erg goed met FC Volendam. 'Het Andere Oranje' weet al vijf wedstrijden achter elkaar te winnen. In de laatste competitiewedstrijd voor de interlandbreak wist het overtuigend te winnen van De Graafschap (2-5). FC Volendam kwam op 21 punten en steeg naar de vijfde plaats met evenveel punten als nummer 4 NAC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.