Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat Feyenoord kampioen wordt, ik zie opeens een team'

'Ik denk dat Feyenoord kampioen wordt, ik zie opeens een team'

24 nov 2021, 00:14

Nico Dijkshoorn denkt dat Feyenoord dit seizoen kampioen van Nederland wordt. Dat vertelt hij in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International.

'Wat ik zie in vergelijking met een jaar geleden, en daarom denk ik ook dat Feyenoord kampioen wordt, is een team,' aldus Dijkshoorn. 'Ik zie jongens die bij wijze van spreken met elkaar gaan vissen in het weekend, en dat ze elkaar missen. En het cliché, dat de hele reservebank omhoog komt bij een doelpunt, geen gezeik.'

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond vertellen vervolgens dat Slot beelden aan zijn team heeft laten zien dat de bank bleef zitten na een doelpunt: 'Maar hij wil natuurlijk dat het een team is, dat je dat uitstraalt.' Dijkshoorn reageert: 'Dus ik trap er gewoon in?' Krabbendam antwoordt: 'Een beetje, want hij heeft dat wel een beetje aangegeven, maar nu zijn ze zo enthousiast geworden door naar zichzelf te kijken, dat ze heel het veld over sprinten met de bank als er gescoord wordt.'

Beluister het hele fragment hier!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.