Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ik denk dat Feyenoord dit seizoen tweede gaat worden’

‘Ik denk dat Feyenoord dit seizoen tweede gaat worden’

5 sep 2022, 08:44

Rafael van der Vaart denkt dat Feyenoord dit seizoen op de tweede plek in de Eredivisie zal eindigen. Dat zei de analist zondag bij Studio Voetbal. Van der Vaart is onder de indruk geraakt van Feyenoord-trainer Arne Slot. 

“Ik vind het ongelooflijk. Die Slot, dat moet een waanzinnige trainer zijn. Die heeft iets in zijn vingers. Ze komen met 2-0 achter, maar je ziet een bepaalde rust in het team van ‘hè, het komt wel goed”, aldus Van der Vaart over Go Ahead Eagles - Feyenoord (3-4). 

“Ik wil Feyenoord bijna bedanken, want ik heb echt een geweldige wedstrijd gezien. Ik heb er echt van genoten”, gaat Van der Vaart verder. “Ik denk dat Feyenoord wel tweede gaat worden.”

Na vijf speelronden staat Feyenoord op 13 punten, twee minder dan koploper Ajax. Feyenoord passeerde wel PSV, dat zaterdag met 2-1 verloor van FC Twente. De ploeg van Arne Slot gaat zich nu voorbereiden op de eerste groepswedstrijd in de Europa League, donderdag in Rome tegen Lazio.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.