Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat Erik ten Hag bezig is aan zijn laatste maanden bij Manchester United'

'Ik denk dat Erik ten Hag bezig is aan zijn laatste maanden bij Manchester United'

2 feb 2024, 20:42

Valentijn Driessen denkt dat Erik ten Hag bezig is aan zijn laatste maanden als trainer van Manchester United. Dat vertelt hij in de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf.

Manchester United boekte afgelopen week weliswaar twee overwinningen (op Newport en Wolverhampton), maar beide keren ging het bijzonder moeizaam. "Hij heeft het duidelijk niet op de rit," aldus Valentijn over Ten Hag. "Los van deze twee wedstrijden denk ik dat hij bezig is aan zijn laatste maanden bij Manchester United."

Valentijn legt uit: "De organisatie staat nu zo'n beetje, met die Ratcliffe, de nieuwe mede-eigenaar. Als ze echt met Ten Hag door hadden gewild, hadden ze hem ook versterkingen gegeven. Om nu alvast door te kunnen bouwen aan een elftal dat er volgend jaar moet staan en weer in de top 4 moet eindigen. En dat hebben ze niet gedaan, dus ik neem aan dat dat voorbestemd is voor de nieuwe trainer en niet voor Ten Hag. En dat ze gaan pas investeren en verkopen in de zomer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.