Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ik denk dat dit het aller, aller, allerslechtste Ajax is in de clubgeschiedenis'

19 mrt 2024, 17:11

Rob Jansen denkt dat het huidige Ajax het allerslechtste Ajax is uit de geschiedenis van de club. Dat vertelt de zaakwaarnemer in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

"Die wedstrijd bij Aston Villa, dat was wel voorspelbaar, maar ben je niet geschrokken? Ik ben echt geschrokken," aldus Jansen. "Er waren nog mensen die zeiden: Ja, ze hebben een kans. Dat is totale onzin."

Michel van Egmond reageert: "Ja, het was wel ontluisterend. Je kon het inderdaad verwachten en dan dan nog schrik je." Jansen vervolgt: "Het is ook ontluisterend hóé het gebeurt. Ik denk dat als Aston Villa er nog een versnelling bovenop gooit, dan gaat Ajax met 8-0 weg. Zij (van Aston Villa, red.) waren ook verbaasd. Ik had het idee dat sommigen van die spelers dachten van: oké..."

“Die achterlinie, dat wegglijden en een bal niet over vijf meter kunnen spelen... Het is vreselijk. Ik denk dat dit het aller, aller, allerslechtste Ajax is in de geschiedenis van Ajax. By far," besluit Jansen.

Bij Vandaag Inside reageerde ook René van er Gijp op de afgang van Ajax tegen Aston Villa: "Dat jochie kun je niet tegen een Premier League-club laten spelen!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.