Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat die gasten van Vandaag Inside nog heel lang door kunnen!'

'Ik denk dat die gasten van Vandaag Inside nog heel lang door kunnen!'

5 feb 2024, 19:25

In de podcast Amerika in 15 minuten deelt Raymond Mens iedere week wat hem opvalt in de Verenigde Staten én beantwoordt hij vragen van luisteraars. Deze week kreeg Raymond de vraag of hij Johan Derksen nog een doosje sigaren cadeau heeft gestuurd voor zijn 75e verjaardag.

"Dat heb ik niet gedaan," antwoordt Raymond. "Ik heb hem wel regelmatig wat sigaartjes gegeven, bijvoorbeeld toen ik hem mijn boek overhandigde over Trump en bijvoorbeeld toen ik voor de eerste keer bij VI zat. Dat was nog de voetbalvariant toen, Veronica Inside heette dat. Ik heb het nu niet gedaan, maar ik zal het wel doen de volgende keer als ik hem spreek."

"Overigens wordt er veel gezegd: Johan is nu 75, een ouwe rot, hoelang gaat hij nog door? Ik denk zelf dat hij en die andere gasten van Vandaag Inside nog heel lang door kunnen," aldus Raymond. "Maar zeker ook Johan, omdat ik vooral naar de Amerikaanse televisie kijk. Ik sta 's ochtends vroeg op en dan kijk ik naar al die Amerikaanse ontbijtprogramma's en nieuwsprogramma's. Ik kijk ook veel Amerikaanse zenders, dat geeft mij het gevoel dat ik een soort inkijkje krijg in wat daar speelt en wat er bediscussieerd wordt. En wat dat betreft is Johan helemaal niet oud."

De Amerika-kenner legt uit: "Ik kijk op zondag altijd naar de Amerikaanse versies van Buitenhof. Een van de beste vind ik Face the Nation van CBS. Dat werd heel lang gepresenteerd door Bob Schieffer, die is inmiddels met pensioen, maar hij was 78 toen hij met pensioen ging. Dat heeft hij heel lang gedaan. Larry King is natuurlijk al een tijdje terug overleden, maar die is tot z'n 87e programmamaker geweest en zat volgens mij tot z'n 80e bij CNN. Je hebt Barbara Walters gehad, die heeft heel lang bij The View gezeten. Ze is inmiddels overleden maar ze heeft daar geloof ik tot haar 84e gezeten."

"En dan heb je nog met name van die quizmasters in Amerika, dat zijn van die ouwe grijze duiven, die gaan door tot ze erbij neervallen. Alex Trebek heeft Jeopardy! gepresenteerd tot en met z'n 80e, Bob Barker presenteerde The Price is Right tot z'n 82e. Dus Johan: gefeliciteerd nogmaals met je 75e verjaardag en je kunt voor Amerikaanse begrippen nog heel lang door. Minstens nog tien jaar dus Vandaag Inside!", besluit Raymond.

Beluister de hele podcast 'Amerika in 15 minuten' van Raymond Mens hier!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.