Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat de Vandaag Inside-mannen volgend jaar Mediapersoon van het Jaar worden'

'Ik denk dat de Vandaag Inside-mannen volgend jaar Mediapersoon van het Jaar worden'

11 dec 2023, 18:25

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft op Instagram gereageerd op de verkiezing van Sven Sauvé tot Mediapersoon van het Jaar. De topman van RTL Nederland kreeg de prijs maandag uitgereikt in Beeld & Geluid in Hilversum.

Tina Nijkamp schrijft op Instagram: "Sven Sauvé inderdaad Mediapersoon van het Jaar. Van harte! Het is een prachtige prijs, ook na 15 jaar is het altijd iets waar mensen je aan herinneren. Echt leuk. De mannen van Vandaag Inside dan volgend jaar, denk ik," aldus Tina, die de prijs zelf won in 2008.

De kijkcijferexpert had Peter van der Vorst dit jaar ook een verdiende winnaar gevonden: "Juist omdat er veel inhoudelijke argumentatie wordt gegeven in persbericht (en ze speelden De Verraders in Peters tuin immers), en zonder goede aankoop van programma's geen recordomzet. En de fusie (in takenpakket Sven) ging juist niet door. Hoe dan ook: de prijs is verdiend voor RTL! Maar volgend jaar wel de mannen van Vandaag Inside, vind ik."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.