Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ik denk dat als John van ’t Schip een aanbieding van een andere club krijgt, hij het doet’

20 feb 2024, 10:59

Valentijn Driessen denkt dat John van ’t Schip bij een goede aanbieding van een andere club weg zal gaan bij Ajax. Dat vertelt hij in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside.

Van 't Schip is op dit moment interim-hoofdtrainer, en zal na het huidige seizoen een functie in het technisch management gaan vervullen bij Ajax, als cultuurbewaker. Daarover zegt Valentijn: "Dat zou hij dan moeten worden en overal rondlopen en overal zijn advies geven. Zowel met aankopen als met verkopen en ook bij trainingen, maar dat is eigenlijk een functie zonder echte omschrijving".

"Dan kom je tussen wal en schip en heb je eigenlijk niks te zeggen, dus ik denk dat als Van ’t Schip een goede aanbieding krijgt van een andere club om trainer te worden, hij het doet", besluit Valentijn.

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Valentijn, waarin Valentijn ook moet lachen om de open sollicitatie van Arno Vermeulen bij AZ en Ajax adviseert om niet af te reizen naar Bodø/Glimt, in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.