Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik denk dat Ajax gewoon afscheid van Ihattaren heeft genomen'

'Ik denk dat Ajax gewoon afscheid van Ihattaren heeft genomen'

5 sep 2022, 18:10

Ajax-watcher Mike Verweij vindt het 'verbazingwekkend' dat Mohamed Ihattaren niet is ingeschreven voor de Champions League door Ajax. Dat vertelt hij in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf.

"Ik denk dat deze boodschap wel duidelijk is," aldus Verweij over het niet inschrijven van Ihattaren voor het miljoenenbal. "Ik vind het verbazingwekkend. Schreuder heeft het gezegd en de Ajax-leiding heeft het ook gezegd: op het moment dat er iets valt te communiceren, wordt er gecommuniceerd. Het lijkt met dat dit toch wel een aardig moment is, als je hem niet inschrijft voor de Champions League, dat je dan moet gaan communiceren."

"Ik denk dat Ajax gewoon afscheid van hem heeft genomen," gaat de Ajax-watcher verder. "En dat er in december wordt gezegd tegen Juventus dat die koopoptie niet gelicht wordt. En dan is het einde Ihattaren bij Ajax. En dat zou me wel heel erg verbazen, want dat betekent dat Ajax het in een heel vroeg stadium heeft opgegeven met hem."

Valentijn Driessen is het met zijn collega eens: "De signalen zijn natuurlijk wel duidelijk. Dit is ook zo'n signaal. Want anders zet je hem er wel op voor die Champions League. Misschien dat hij je dan nog kan helpen op het veld, maar het is natuurlijk ook goed om hem dan in de schijnwerpers te zetten. Voetballend is hij goed genoeg om met Ajax mee te kunnen. Dus dit is ook voor mij wel een signaal, wat Mike zegt, dat er aan het einde van december een breuk komt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.