Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik blijf zeker bij de heren van Vandaag Inside aanschuiven, zolang ze dat vragen'

'Ik blijf zeker bij de heren van Vandaag Inside aanschuiven, zolang ze dat vragen'

22 juni 2022, 22:30

Raymond Mens kan niet wachten om na de zomerstop weer aan te schuiven bij Vandaag Inside. Dat zegt de Amerika-deskundige in zijn podcast Amerika in 15 minuten. Een luisteraar van de podcast las deze week dat Paul de Leeuw het programma de rug heeft toegekeerd, en vraagt zich af of Raymond wél verbonden blijft aan het programma.

‘Ik blijf gewoon aanschuiven en zie ook geen reden om dat niet te doen’, luidt het antwoord van Raymond. ‘Bij Vandaag Inside is er een kroegsfeer, waarbij je elkaar kort bijpraat maar ook van de hak op de tak op een ander onderwerp kan belanden, en er een hele foute grap doorheen kan. Dat vind ik heel erg leuk.’

Raymond vindt het leuk om zijn kennis over Amerika en de politiek te delen bij Vandaag Inside. ‘Ik geniet er heel erg van en blijf zeker bij de heren aanschuiven, zolang ze dat vragen. Ik heb er heel veel zin in om volgend seizoen weer te komen.’

De laatste keer dat Raymond bij Vandaag Inside te gast was, kwam hij niet alleen maar had hij ook zijn Oma Miep meegenomen. Bekijk de beelden hieronder.

In de Wandelgangen met Raymond Mens en Oma Miep: 'Ik vond het enig!'
4:36
In de Wandelgangen met Raymond Mens en Oma Miep: 'Ik vond het enig!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.