Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik ben gelukkiger dan ooit bij PSG'

'Ik ben gelukkiger dan ooit bij PSG'

14 apr 2021, 14:21

Neymar is gelukkiger dan ooit bij Paris Saint-Germain. "Deze club is mijn thuis", zei de Braziliaan na het bereiken van de halve finales van de Champions League. Hij maakte zelf een einde aan de geruchten dat hij Parijse club zou willen verlaten. "Een vertrek is geen gespreksonderwerp meer. Ik voel me hier op mijn gemak en heel erg thuis", zei de aanvaller tegen TNT Sports Brazil.

Neymar verruilde in 2017 FC Barcelona voor Paris Saint-Germain voor het enorme bedrag van 222 miljoen euro. De 29-jarige Braziliaan heeft sindsdien drie keer de Franse landstitel en twee keer de Franse beker veroverd, maar de begeerde Champions League ontbreek nog in de prijzenkast.

De uitspraken van Neymar, wiens contract afloopt in de zomer van 2022, deden clubvoorzitter Nasser Al-Khelaifi goed. "Neymar heeft geen excuus meer om te vertrekken. Hij speelt volgend jaar bij PSG en ook nog vele jaren daarna", zei hij bij RMC Sport. "We hebben veel geïnvesteerd in deze club om de Champions League te kunnen winnen en hebben alles in huis om die trofee te pakken."

Vorig seizoen verloor PSG in de finale van Bayern München. De Parijse club stootte dinsdag de titelverdediger uit het toernooi, ondanks een nederlaag van 1-0 in eigen huis. Dankzij de zege van 3-2 in de uitwedstrijd in München bereikte PSG de laatste vier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.