Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik ben al blij dat ik af en toe een berichtje naar m’n kleinkinderen kan sturen'

'Ik ben al blij dat ik af en toe een berichtje naar m’n kleinkinderen kan sturen'

5 sep 2022, 17:30

Jan Boskamp heeft Deadline Day tot de laatste minuut gevolgd. Dat vertelt hij in gesprek met Het Belang van Limburg: "Ik ben wakker gebleven, ja. Pure waanzin hoeveel die Engelse clubs ook nu weer hebben uitgegeven."

Als voorbeeld neemt Jan voorbeeld Nottingham Forest: "Die club heeft 21 inkomende transfers gedaan. Dat zijn net geen twee volledig nieuwe elftallen. Lijkt me toch een beetje overdreven."

Hoewel Jan Deadline Day tot de laatste minuut heeft gevolgd, zit hij niet de hele avond op Twitter voor de laatste nieuwtjes: "Ben je gek? Ik ben al blij dat ik af en toe een berichtje naar m’n kleinkinderen kan sturen. Zelfs dat duurt een halfuur met die worstenvingertjes van mij. Met Twitter ga ik echt niet beginnen. Die Fabrizio Romano is daar de grote man zeker? Ik heb een keertje met hem in een TV-programma gezeten. Die zei toen ook een heleboel dingen, maar ik ken hem eigenlijk niet."

Van welke deal Jan van z'n stoel viel? "Antony naar Manchester United voor 100 miljoen euro. Jezus man, waar blijven ze bij Ajax met al hun geld? 60 miljoen voor Martinez, 30 miljoen voor Haller, 20 miljoen voor Gravenberch en nog wat miljoentjes aan kleingeld voor spelers als Schuurs en Tagliafico. Dat dikt lekker aan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.