Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen binnenkort aan de desk bij RTL Boulevard?

Johan Derksen binnenkort aan de desk bij RTL Boulevard?

22 aug 2022, 15:35

Johan Derksen is sinds vorige week te horen op Radio Veronica. De 73-jarige muziekliefhebber draait elke avond een uur lang muziek in het programma ‘Muziek voor Volwassenen’. RTL Boulevard-journalist Lex Uiting zocht Johan op om terug te blikken op zijn eerste week bij het radiostation.

“Spreek het eens uit: Radio Veronica”, vraagt de verslaggever aan Johan. “Ik vind je een aardige jongen, maar ik ga niet aan dat soort kunstjes meewerken”, reageert Johan, die door Lex ‘radio-DJ’ wordt genoemd. “Nee, ik ben geen DJ. Ik draai plaatjes. Ik noem het muziek voor sentimentele ouderen en fijnproevers.” 

Het is Lex opgevallen dat Johan over elke artiest iets weet te vertellen uit zijn privéleven, zelfs hoe vaak diegene gescheiden is. Wat dat betreft kan Johan prima aan de slag bij RTL Boulevard, stelt de verslaggever. “Ik begrijp ook niet dat ik nog nooit benaderd ben voor RTL Boulevard”, glimlacht de voetbalanalist. 

“Ja, zou je het willen?”, vraagt Lex enthousiast. “Nee, luidt het antwoord van Johan. Ook niet samen met Bridget Maasland? “Nou, dan wordt het wel aantrekkelijk!”

Je hoort Johan elke werkdag van 23.00 tot 00.00 uur op Radio Veronica, met Muziek voor Volwassenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.