Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik begrijp het enthousiasme rond Oranje wel'

'Ik begrijp het enthousiasme rond Oranje wel'

19 okt 2018, 16:21

AMSTERDAM (ANP) - Het Nederlands elftal kreeg de voorbije dagen veel positieve kritieken na de interland tegen Duitsland (3-0) en België (1-1). Ook Ajax-trainer Erik ten Hag genoot van de manier waarop Oranje zich presenteerde.

,,Ik begrijp het enthousiasme wel. Jarenlang hebben we toch achter de feiten aangelopen en niet mee kunnen spelen op het hoogste platform. Het Nederlands elftal heeft nu laten zien dat er perspectief is'', zei de trainer van Ajax vrijdag in aanloop naar de uitwedstrijd van zijn ploeg tegen sc Heerenveen. ,,Oranje heeft laten zien tegen de beste spelers van de wereld mee te kunnen komen. En ze zijn nog jong. Als er ontwikkeling in komt, kunnen we een goed toontje meezingen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.