Terug

Volg Vandaag Inside

'Ihatteren is héél gemotiveerd om terug te komen en zijn oude niveau te halen'

7 dec 2023, 14:55

Mohamed Ihattaren tekende eerder deze week een contract tot het einde van het seizoen bij Slavia Praag, met een optie voor drie extra seizoenen. De 21-jarige middenvelder gaat er alles aan doen om weer op zijn oude niveau te komen. Dat vertelt ploeggenoot Mick van Buren in een interview met het Algemeen Dagblad.

"Hij is héél gemotiveerd om terug te komen en zijn oude niveau te halen", vertelt Van Buren. "Hij heeft wat tijd nodig om fit te worden, maar ik merkte dat hij bereid is om daar hard voor te werken."

Voorafgaand aan de transfer hielp Van Buren zijn club met wat informatie over Ihattaren. "Ik heb ze gezegd dat hij in het verleden werd gezien als een van de grootste talenten van Nederland, dat zegt natuurlijk wel wat. Ook de technisch directeur vroeg me om mijn mening, ja. Ik kan hem alleen als voetballer beoordelen, daarin is hij gewoon top. Ik hoop hem de komende weken te kunnen helpen wegwijs te worden hier."

In Veronica Offside werd er maandagavond reageerde op de transfer van Ihattaren naar Slavia Praag. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.