Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ihattaren wil terugkeren bij PSV’

‘Ihattaren wil terugkeren bij PSV’

30 nov 2022, 20:30

Mohamed Ihattaren deelde dinsdag een opmerkelijk bericht via Snapchat. De 20-jarige middenvelder plaatste een foto van zichzelf in het shirt van PSV. “Soon”, schreef hij bij het plaatje. Ihattaren leek daarmee te hinten op een mogelijke terugkeer bij PSV, maar Rik Elfrink spreekt dat tegen. 

“Op dit moment geen sprake van een terugkeer van Mo Ihattaren bij PSV”, schrijft de PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad op Twitter. “Ingewijden zeggen dat hij dat zelf wel zou willen, maar momenteel wordt er niet formeel over gesproken.”

Rik ziet de spelmaker dan ook niet terugkeren in Eindhoven. “Mijn interpretatie: er zal een oceaan water door de Rijn moeten vloeien, wil dit gebeuren.”

Ihattaren doorliep de jeugdopleiding van PSV, voordat hij in de zomer van 2021 de overstap maakte naar Juventus. De Italiaanse club verhuurde de linkspoot direct aan Sampdoria, waar hij al snel weer vertrok. Hij arriveerde dit kalenderjaar met een grote trainingsachterstand bij Ajax, met het voornemen om weer iets van zijn carrière te maken. Dat is tot dusver niet gelukt. De Amsterdammers besloten vorige maand om Ihattaren niet van Juventus over te nemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.