Terug

Volg Vandaag Inside

'Ihattaren wil Raiola vervangen voor nieuwe zaakwaarnemer'

'Ihattaren wil Raiola vervangen voor nieuwe zaakwaarnemer'

16 okt 2021, 15:38

Mohamed Ihattaren wil op korte termijn een nieuwe zaakwaarnemer in de hand nemen, dat meldt het AD. Ihattaren zit momenteel nog in de stal van Mino Raiola, maar sinds de nieuwe problemen bij Sampdoria zit de oud-PSV'er niet meer te wachten op de diensten van de zaakwaarnemer.

Ihattaren maakte afgelopen zomer de transfer naar Juventus, doordat zijn relatie met PSV-trainer Roger Schmidt onwerkbaar werd. Juventus verhuurde de 19-jarige speler vervolgens direct aan Sampdoria, maar dat is allerminst een succes. Tot op heden kwam Ihattaren nog niet tot 1 speelminuut, doordat zijn nieuwe omgeving geen grip kan krijgen op de jonge middenvelder. Dit zorgde ervoor dat de bom barstte afgelopen vrijdag. De speler keerde terug naar zijn thuisadres Utrecht en ziet het niet meer zitten om terug te keren naar Sampdoria. Ook de club heeft geen animo meer om Ihattaren in genade te nemen.

Het lijkt er dus op dat Ihattaren moet gaan uitkijken naar een nieuw onderkomen. En deze zoektocht wil de Utrechter niet bewandelen met zijn huidige zaakwaarnemer Raiola. De zaakwaarnemer staat bekend om zijn grote transfers, maar daar lijkt Ihattaren geen brood meer in te zien. Volgens het AD worden er momenteel al gesprekken gevoerd over een nieuwe vertegenwoordiger. De nieuwe zaakwaarnemers staat in ieder geval voor een hels karwij om de carrière van Ihattaren weer op de rit te krijgen.

In de uitzending van Veronica Inside vertelde Valentijn Driessen vrijdag dat hij weinig kansen ziet in een opleving van de carrière van Ihattaren. Bekijk het fragment hieronder terug!

'Of het nog goedkomt met Mo Ihattaren? Ik ben bang van niet'
3:30
'Of het nog goedkomt met Mo Ihattaren? Ik ben bang van niet'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.