Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren weer op vrije voeten maar blijft verdachte

Ihattaren weer op vrije voeten maar blijft verdachte

14 feb 2023, 00:00

De 21-jarige man uit Utrecht die zondag werd aangehouden in Amsterdam is weer op vrije voeten, meldt de politie. Hij geldt nog wel als verdachte. Bronnen meldden eerder aan het ANP dat het gaat om voetballer Mohamed Ihattaren. De politie heeft dat niet bevestigd.

Volgens De Telegraaf wordt Ihattaren verdacht van het mishandelen van zijn ex-vriendin. Een politiewoordvoerder kon dinsdagmiddag niet zeggen waar de man van verdacht wordt en of er aangifte tegen hem is gedaan. Wel meldde ze dat het onderzoek in de zaak verdergaat. Maandag meldde de politie dat het huis van de verdachte in Vleuten is doorzocht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.