Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren vertrekt na twee dagen alweer bij Samsunspor

Ihattaren vertrekt na twee dagen alweer bij Samsunspor

3 aug 2023, 16:23

Het avontuur van Mohamed Ihattaren bij Samsunspor zit er na twee dagen alweer op. De Turkse club heeft afscheid genomen van de 21-jarige Ihattaren, omdat hij extra aanvullende eisen zou hebben gesteld. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Samsunspor legde Ihattaren woensdag nog vast voor vier jaar. "Onze club nodigde onlangs voetballer Mohamed Ihattaren, met wie we het eens waren over een contract, uit bij Samsun om een gezondheidscheck te ondergaan en een contract te ondertekenen. Onze club heeft de transfer opgegeven omdat de speler de eerder overeengekomen voorwaarden wilde wijzigen en onaanvaardbare verzoeken deed", laat Samsunspor weten.

Afgelopen vrijdag werd de verbintenis van Ihattaren bij Juventus ontbonden. Hij stond sinds de zomer van 2021 onder contract bij de Italiaanse topclub, maar speelde nooit een competitieduel in Turijn. Vorig jaar werd hij enige tijd gehuurd door Ajax, maar door problemen in de privésfeer werd dat geen succes. Eerder speelde hij tussen 2019 en 2021 voor het eerste elftal van PSV, waar hij ook de jeugdopleiding had doorlopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.