Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren verrast supporter met wedstrijdshirt

Ihattaren verrast supporter met wedstrijdshirt

2 mrt 2021, 09:20

Mohamed Ihattaren is het gespreksonderwerp in het Nederlandse voetbal. De relatie tussen PSV en de middenvelder is op dit moment erg moeizaam. Ondertussen weet Ihattaren wel een supporter dolblij te maken een wedstrijdshirt.

Ihattaren verraste een fan in een Spakenburg met een gesigneerd uitshirt van PSV. 'Ook in huize Van Harten wordt vandaag over Ihattaren gesproken. Niet vanwege de situatie bij PSV maar omdat hij Ruben een shirt van PSV kwam brengen. Daar werd zelfs deze Feyenoord-fan blij van. Ruben is dolgelukkig. Mohammed Ihattaren: harteljjk dank!!!!', schrijft de vader onder het bericht op

.

De 19-jarige Ihattaren bleef zondag buiten de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Ajax (1-1). "De voltallige staf, spelersgroep en directie heeft er de afgelopen periode alles aan gedaan om Ihattaren te ondersteunen en van waarde te laten zijn voor PSV. Die mogelijkheid heeft hij niet aangegrepen", aldus PSV in een duidelijk statement.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.