Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren trapt een balletje met Vanenburg: 'Soms komt hij, dan weer een tijdje niet'

Ihattaren trapt een balletje met Vanenburg: 'Soms komt hij, dan weer een tijdje niet'

1 aug 2023, 14:37

Mohamed Ihattaren trapt af en toe een balletje met Gerald Vanenburg bij COV DESTO in Vleuten. Dat bevestigt Vanenburg in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Vorig jaar werkten Vanenburg en Ihattaren een periode samen, wat leidde tot de rentree van Ihattaren in het profvoetbal bij Ajax. "Maar ik ben hem nu niet aan het trainen, we maken een beetje lol, trappen een balletje, ik ben hem niet aan het helpen of zo," aldus Vanenburg. "Het is geen trainen, het is een potje voetballen. Soms komt hij, dan weer een tijdje niet."

Op de vraag of Ihattaren nog terugkeert in het voetbal, zegt Vanenburg: "Het belangrijkste is dat hij weer aan de gang gaat. Dat zal hij echt zelf moeten doen." Hij heeft "geen enkel idee" of Ihattaren in beeld is bij een andere club, nadat zijn contract bij Juventus onlangs werd ontbonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.