Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren sluit overstap niet uit: 'Ik vind Ajax ook een mooie club'

Ihattaren sluit overstap niet uit: 'Ik vind Ajax ook een mooie club'

9 nov 2020, 00:30

In het Videoland-programma Andy niet te Vermeijde is Andy van der Meijde op bezoek bij PSV'er Mohamed Ihattaren. Andy vraagt de jonge spelmaker naar een eventuele overstap van PSV naar Ajax.

'Zou je die stap durven maken, als Ajax nu komt?' vraagt Van der Meijde. Ihattaren reageert: 'Je weet nooit hoe het loopt. Ik vind Ajax ook een mooie club. Ik heb er ook gespeeld, in de uitwedstrijd, en ik vond het echt mooi, de Amsterdam Arena. Maar de fans (van PSV, red.) zullen het niet accepteren.'

Ihattaren benadrukt dat hij wat terug wil doen voor PSV: 'Ik hou ook van PSV, het is mijn club, snap je?' Of Ihattaren er vrede mee heeft, als Ajax een bedrag van 30 miljoen betaalt? 'Als het maar een record is,' zegt Ihattaren, die eerder aangaf voor een recordbedrag wil vertrekken uit Eindhoven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.