Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren schreeuwt het uit na schitterende goal: 'Niemand die mij kapot krijgt!'

Ihattaren schreeuwt het uit na schitterende goal: 'Niemand die mij kapot krijgt!'

4 apr 2021, 18:26

Zijn doelpunt in de blessuretijd van de wedstrijd tegen Heracles Almelo (3-0) maakte veel los bij Mohamed Ihattaren. "Niemand die mij kapot krijgt", schreeuwde de 19-jarige middenvelder van PSV in de camera, nadat hij de bal fraai in de linkerbovenhoek had gekruld.

Ihattaren kwam in de 75e minuut in het veld in plaats van Donyell Malen. Het betekende zijn derde treffer dit seizoen en zijn eerste van dit jaar. Ihattaren kwam dit seizoen twee keer in botsing met trainer Roger Schmidt. De Duitser was zowel in september als in februari niet te spreken over de houding en instelling van de PSV'er, die ruim een maand geleden voor straf buiten de selectie voor de topper met Ajax (1-1) werd gelaten.

Schmidt kreeg de voorbije weken veel vragen over Ihattaren, die de vorige wedstrijden ook al een paar keer mocht meedoen als invaller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.