Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren reageert via Instagram op wissel tijdens Ajax - PSV

Ihattaren reageert via Instagram op wissel tijdens Ajax - PSV

11 feb 2021, 12:08

Gisteravond verloor PSV met 2-1 van Ajax in de kwartfinale van de TOTO KNVB-beker. Na afloop ging het aan de kant van PSV opnieuw vooral over het wisselbeleid van Roger Schmidt.

Volgens de analisten van ESPN was Mo Ihattaren misschien wel de beste speler aan de kant van de Eindhovenaren. Schmidt was het daar niet mee eens en liet in het interview met Milan van Dongen weten dat hij Ihattaren 'oké' vond spelen, maar zeker niet de beste was.

De middenvelder heeft inmiddels indirect gereageerd op de wissel in zijn story op Instagram.

heeft hij een video gerepost waarin Kenneth Perez aangeeft Ihattaren een van de betere te vinden aan de kant van PSV gisteravond. 'Maar dan weet je wat er gebeurt bij PSV, dan word je gewisseld', zo eindigt Perez zijn verhaal.

Ondanks dat zijn post er maar één dag op staat en over 24 uur weer verdwijnt, is het wel duidelijk dat Ihattaren het niet helemaal eens is met de wissel van de trainer. Die conclusie viel ook al te trekken uit de wijze waarop Ihattaren gisteren hoofdschuddend naar de zijlijn sjokte. Hij moest plaats maken voor het Belgische talent Yorbe Vertessen. 'Ik heb mijn draai weer gevonden en vind dat ik best lekker speel. Ik had nog wel het gevoel dat ik de laatste 10 minuten het verschil kon maken. Dan was ik misschien wel het mannetje geworden. Maar ja, het is de keuze van de trainer', zo vertelde hij na afloop.

Bekijk hieronder het interview met Roger Schmidt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.