Terug

Volg Vandaag Inside

'Ihattaren moest van Ajax naar kliniek voor moeilijk opvoedbare jongvolwassen'

'Ihattaren moest van Ajax naar kliniek voor moeilijk opvoedbare jongvolwassen'

9 nov 2022, 00:00

Valentijn Driessen vertelde dinsdagavond in Vandaag Inside dat Mohamed Ihattaren in huis is genomen door de familie Nouri en wordt begeleid door Mo Nouri, de oudere broer van Abdelhak Nouri. Ook kon Ihattaren onder een aantal voorwaarden nog bij Ajax blijven.

"Ihattaren kon zelfs bij Ajax blijven. Daarvoor hadden ze wel een aantal eisen opgesteld", vertelde Valentijn. "Hij moest onder meer naar een kliniek voor moeilijk opvoedbare jongvolwassen, maar dat wilde hij absoluut niet. Hij voelde zich voor gek verklaard. Ajax wilde ook dat hij bepaalde banden zou verbreken, waaronder met een aantal broers."

"Johan, jij begon de vorige keer over FC Antwerp. Maar alles wat om Ihattaren heen hangt, dat willen zij ook niet, dus dat is ook geen uitweg", vervolgde de chef voetbal van De Telegraaf. "Er zijn veel mensen met hem bezig geweest, waaronder Gerald Vanenburg, die heeft er werkelijk honderden uren in gestoken. Hij kwam na zijn werk bij Ajax steeds naar Ihattaren toe om te trainen en die heeft hij ook laten vallen. Op een gegeven moment houdt het een keer op."

Ihattaren keert in januari terug bij Juventus. "Hij kon alleen naar Ajax op moment dat zijn contract bij Juventus verscheurd zou worden en hij een nieuw contract zou tekenen tot 2025, voor een minimum contract. Daar zit hij nu aan vast. Juventus kan doen wat het wil. Als hij zo weinig kost, dan laten ze hem ook gerust in de steek", aldus Valentijn.

Bekijk het volledige nieuws van Valentijn over Ihattaren terug in de onderstaande video.

Valentijn onthult: ‘Ihattaren kon bij Ajax blijven’
6:26
Valentijn onthult: ‘Ihattaren kon bij Ajax blijven’



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.