Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren looft Brobbey via Instagram

Ihattaren looft Brobbey via Instagram

19 feb 2021, 12:17

Mo Ihattaren heeft op Instagram een bericht van Brian Brobbey in zijn story gerepost. Brobbey plaatste een foto van zichzelf na het duel met Lille gisteren. Ihattaren heeft dat bericht in zijn story overgenomen en Brobbey daarin getagd.

Of dit nu een flirt met Ajax is, of een sneer naar PSV (of wellicht allebei) is hier niet uit af te leiden. Wel geeft deze

, die na 24 uur weer verdwijnt, de geruchtenmolen voldoende nieuwe voeding.

de aanvaller van PSV ook via Instagram op zijn wissel tijdens het TOTO KNVB-Bekerduel met Ajax.

Na afloop van die wedstrijd liet Ihattaren weten naar de Arena te zijn gekomen om 'lekker te voetballen, net zoals zij deden.' Hij was het toen niet eens met zijn vroege wissel.

Ihattaren reisde gisteren niet met PSV af naar Griekenland voor het duel met Olympiakos. PSV-trainer Roger Schmidt liet weten dat dit te maken had met ziekte van de aanvaller.

Schmidt verklaart wissel en legt uit waarin Ihattaren moet verbeteren

Schmidt verklaart wissel en legt uit waarin Ihattaren moet ve...
4:24
Schmidt verklaart wissel en legt uit waarin Ihattaren moet ve...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.