Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren laat van zich horen op Instagram: 'Jaloezie heerst in de lucht'

Ihattaren laat van zich horen op Instagram: 'Jaloezie heerst in de lucht'

27 sep 2022, 12:15

Mohamed Ihattaren heeft van zich laten horen op Instagram, nadat dinsdagochtend bekend werd dat zijn Porsche in de nacht van maandag op dinsdag in vlammen is opgegaan.

Ihattaren schrijft in zijn Stories: "Jaloezie heerst in de lucht. šŸ˜‚ Gelukkig is materiaal makkelijk vervangbaar šŸ˜‚ā¤šŸ˜˜," en lijkt daarmee te reageren op zijn afgebrande auto.

Tekst gaat verder onder de Tweet:

Maandagochtend meldde De Telegraaf dat de grijze Porsche Panamera vanĀ Ihattaren in vlammen is opgegaan. Vorige week ging al de auto van de broer van het grote voetbaltalent aan de Marjoleinweg in Utrecht teloor door een brand.

In het geval van de dure wagen van de dit weekend getrouwdeĀ IhattarenĀ houdt de politie rekening met brandstichting. Rond 03.00 uur dinsdagnacht troffen agenten een auto aan die in brand stond op de Bernadottelaan. De brandweer werd direct gealarmeerd. De politie Utrecht zegt dinsdag buurtonderzoek te gaan doen en de camerabeelden in de wijk Kanaleneiland uit te gaan lezen.

Het is nog niet bekend wat de oorzaak is van de brand die de BMW 3 serie van de broer van Mo, YassirĀ Ihattaren, in de as legde. Het onderzoek loopt nog naar de eerste brand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

Ā© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.