Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren, Koopmeiners en Wijndal debuteren in voorselectie Oranje

Ihattaren, Koopmeiners en Wijndal debuteren in voorselectie Oranje

11 mrt 2020, 13:20

Bondscoach Ronald Koeman heeft Mohamed Ihattaren opgenomen in de voorlopige Oranje-selectie voor de komende oefenduels met de VS en Spanje. Naast Ihattaren debuteren ook Owen Wijndal en Teun Koopmeiners in de voorselectie.

Leroy Fer is een verrassende naam in de voorlopige groep. De 30-jarige middenvelder speelde ruim vijf jaar geleden voor het laatst voor het Nederlands elftal.

Oranje is in voorbereiding op het EK. De wedstrijd tegen de Verenigde Staten is donderdag 26 maart in Eindhoven. Drie dagen later neemt de formatie van bondscoach Ronald Koeman het in Amsterdam tegen Spanje op. In mei en juni volgen nog oefenwedstrijden tegen Griekenland en Wales.

Koeman maakt op vrijdag 20 maart zijn definitieve selectie bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.