Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren komende duels buiten selectie PSV

Ihattaren komende duels buiten selectie PSV

26 nov 2020, 21:08

Mohamed Ihattaren blijft deze week buiten de wedstrijdselectie van PSV. De middenvelder is vermoeid en slaat daarom de duels met PAOK Saloniki in de Europa League (donderdag) en Sparta Rotterdam in de eredivisie (zondag) over.

"Na de wedstrijd tegen FC Twente vertelde Ihattaren dat hij zich uitgeput voelde. Dat gevoel had hij maandag nog steeds", zegt PSV-trainer Roger Schmidt.. "Daarom hebben we besloten hem vandaag en zondag buiten de selectie te houden. Met extra individuele trainingsarbeid naast de teamtraining willen we hem fitter krijgen. Hopelijk is hiervan volgende week al het resultaat te zien."

Ihattaren was zondag tegen Twente (1-1) geen basisspeler. In de 69e minuut nam hij de plek in van aanvaller Eran Zahavi.

Het seizoen verloopt vooralsnog moeizaam voor Ihattaren, van wie werd verwacht dat hij nu al een van de bepalende spelers zou zijn. Schmidt liet Ihattaren in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Groningen buiten de basis omdat hij meer van hem verwachtte. Ihattaren, die ook wat te zwaar oogde, werd in aanloop naar dat duel een keer van de training gestuurd. Bij de overige zes competitieduels was Ihattaren vier keer basisspeler. Drie van de vier keer werd hij voortijdig gewisseld, alleen tegen Vitesse mocht hij de hele wedstrijd blijven staan.

Bondscoach Frank de Boer riep Ihattaren eerder deze maand op voor de interlands tegen Spanje, Bosnië en Herzegovina en Polen. De PSV'er meldde zich ziek af en heeft zijn debuut voor Oranje nog steeds niet gemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.