Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren geeft teken van leven, maar wil niet reageren: 'Daar ben ik niet van gediend, begrepen?'

Ihattaren geeft teken van leven, maar wil niet reageren: 'Daar ben ik niet van gediend, begrepen?'

21 nov 2021, 23:28

Zo'n anderhalve week nadat Mohamed Ihattaren een foto op Instagram plaatste met een personal trainer in Utrecht, is er opnieuw een teken van leven van de jonge voetballer gekomen. Story zocht uit dat Ihattaren recent een villa van meer dan een miljoen euro kocht in Tilburg, naar verluidt de woonplaats van zijn vriendin.

Enkele weken geleden vertrok Mohamed Ihattaren bij Sampdoria vanwege 'privé-redenen'. Hij keerde terug naar Nederland, maar was lange tijd spoorloos. Ihattaren was niet meer bereikbaar voor de voorzitter van Sampdoria en in de media verschenen zelfs geruchten dat hij nadacht over een voortijdig voetbalpensioen. Die verhalen werden al redelijk snel ontkracht, ook doordat de voormalig PSV'er op Instagram een foto plaatste met een personal trainer in Utrecht.

Het laatste nieuws over Ihattaren kwam iets meer dan een week geleden naar buiten. De voetballer laat zich niet meer vertegenwoordigen door Mino Raiola, maar heeft zich aangesloten bij het kantoor van Ali Dursun. Hij is de zaakwaarnemer van onder andere Frenkie de Jong en Donny van de Beek.

Story heeft nu een nieuw teken van leven van Ihattaren ontdekt. Uit onderzoek van het entertainmentblad is gebleken dat Ihattaren, in elk geval op papier, in Tilburg verblijft en regelmatig fysieke trainingen afwerkt in Utrecht. Daarnaast zou hij recent een villa van iets meer dan een miljoen euro hebben gekocht in Tilburg, naar verluidt de woonplaats van zijn vriendin. In de akte van levering staat vermeld: 'Het verkochte zal door koper gebruikt worden als woonhuis,’ en Ihattaren gebruikt het woonadres van de villa als postadres. Een bron laat aan het blad weten: 'De woning wordt op dit moment verbouwd, Mo zal hier over enkele weken gaan wonen.'

Ihattaren zou de villa gekocht hebben van de Tilburgse horecaondernemer Danny Kovacevic. Volgens het Eindhovens Dagblad loopt er een onderzoek naar hem, schrijft Story, vanwege ‘mogelijke criminele activiteiten’. Tegenover het entertainmentblad wil Kovacevic geen opheldering geven over de verkoop van zijn villa en berichtgeving van het Eindhovens Dagblad: 'Bel me hier niet voor, dat vind ik heel irritant.'

Ook Ihattaren zelf wil geen vragen van Story beantwoorden. 'Waarom bel je mensen uit mijn omgeving? Ik wil dat je de mensen om me heen met rust laat, dat hoeft niet. Jullie zoeken alleen maar heisa, daar ben ik niet van gediend. Begrepen?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.