Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ihattaren gaat 100% spelen tijdens de komende interlandperiode van Oranje’

‘Ihattaren gaat 100% spelen tijdens de komende interlandperiode van Oranje’

30 sep 2020, 21:25

In de online rubriek ‘Koffie met Valentijn’ van Veronica Inside vertelt Valentijn uitgebreid over de komende interlandperiode. Hij weet zeker dat Mohamed Ihattaren aan spelen toekomt tijdens de komende wedstrijden van Oranje.

Op de vraag of de speler van PSV opgeroepen zal worden voor Oranje, reageert de journalist resoluut. ‘100%, en opstellen. Je hebt drie wedstrijden. De eerste is Mexico, daarna de twee voor de Nations League. Je kan niemand drie wedstrijden laten spelen. Dus belangrijke spelers moet je waarschijnlijk vrijaf geven tegen Mexico. Dan is Memphis Depay nog geschorst voor de wedstrijd tegen Bosnië, dus die gaat spelen tegen Mexico. Dus ik denk dat een aantal van die jongens die er vorige keer bij waren, maar toen hun debuut niet maakten, dat nu wel gaan doen.’

Dat Ihattaren niet helemaal in de beste vorm verkeert bij PSV, maakt volgens Valentijn niet uit. ‘Je moet een signaal naar die jongen geven dat je heel blij bent dat hij er bij is. En misschien pakt hij het bij het Nederlands elftal wel op, wat hij bij PSV niet doet. Dat zeiden een aantal spelers ook, dat als je zag hoe hij aan het trainen was bij Oranje, daar was niets op aan te merken.’

Bekijk hier het hele item 'Koffie met Valentijn' waarin Valentijn onder meer vertelt over de rol van Mohamed Ihattaren bij Oranje en waarin hij reageert op de coronamaatregelen van de regering.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.