Terug

Volg Vandaag Inside

'Iedereen die Robert Eenhoorn voor z'n kanis slaat, die heeft mij'

'Iedereen die Robert Eenhoorn voor z'n kanis slaat, die heeft mij'

12 dec 2021, 01:03

Robert Eenhoorn was, tot grote teleurstelling van Nico Dijkshoorn, bijna directeur geworden bij Feyenoord. De schrijver/columnist laat in de uitzending van Veronica Inside weten geen fan te zijn van de AZ-bestuurder. Martijn Krabbendam vertelt vervolgens over een aanvaring tussen Feyenoord-directeur Frank Arnesen en Eenhoorn.

'En hij heeft Robert Eenhoorn op z'n smoel geslagen! Iedereen die Robert Eenhoorn voor z'n kanis slaat, die heeft mij', stelt Dijkshoorn. 'Ik ken hem een beetje uit die honkbalwereld. Ik heb altijd gehonkbald en ik ben gewoon volkomen allergisch voor dat Moneyball-gedoe.'

'Ik was een aantal weken geleden in Breda voor een voetbalavond en daar was Arne Slot ook. Die herkende dat wel. Die zat bij AZ toch wel iedere middag over de zuurstofopname van een middenvelder te lullen met Eenhoorn. Het is niet overdreven. Die Eenhoorn zit nog steeds volkomen op de statistieken. Of iemand z'n hielen goed staan. Ik hoop niet dat hij naar Feyenoord gaat. Daar zat hij afgelopen jaren natuurlijk wel tegenaan te hikken', aldus de zéér kritische schrijver.

'Hij heeft wel gesproken met Feyenoord', vervolgt Krabbendam. 'Maar ja, dat ging niet door. En inderdaad er was een vechtpartijtje vorig jaar nadat Slot kwam. Ze hebben best wel wat gekopieerd en AZ vond dat Feyenoord dat niet op een al te nette manier had gedaan', zegt de Feyenoord-watcher te weten. 'Dus toen speelden ze tegen elkaar en toen kwam Arnesen de tribune op, maar de delegatie van AZ zei niets. Toen kwamen zij elkaar tegen in de catacomben en vroeg Arnesen: wat is dit nou voor gek gedrag? Toen is dat op een woordenwisseling uitgelopen.'

'Geen echte vechtpartij hoor. Maar je ziet in die documentaire wel dat Arnesen spierwit daarna die kleedkamer inkomt. Zo van: ik heb net lopen knokken', besluit Dijkshoorn lachend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.