Terug

Volg Vandaag Inside

'Iedereen die Jürgen Klopp opvolgt, gaat een onmogelijke taak tegemoet'

28 apr 2024, 19:15

Niets lijkt een vertrek van Arne Slot naar Liverpool nog in de weg te staan. Volgens verschillende media hebben Feyenoord en de Engelse topclub vrijdag een mondeling akkoord bereikt over de transfer van de succescoach. Noa Vahle belde zondag met Kim Olthof - de voorzitter van de Nederlandse fanclub van Liverpool - over de naderende overstap.

Wat dacht Kim toen ze hoorde dat Slot hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trainer van Liverpool wordt? “Ja, fantastisch. Een Nederlander aan het roer daar, echt geweldig!”, zegt Kim. “Geweldig dat hij het aandurft. Dan moet je ballen hebben, om het in voetbaltermen te houden.”

De voorzitter van de Nederlands fanclub van Liverpool denkt dat Slot zich nog wel moet bewijzen. “Wij Nederlanders kennen hem natuurlijk maar buiten Nederland is hij nog niet zo bekend, en als je dan Jürgen Klopp op gaat volgen, heb je wel wat tijd nodig om de mensen naar je hand te zetten.” En Klopp is niet te vervangen, meent Kim. “Je kan iemand uit de hoge hoed toveren, maar die moet zich nog bewijzen. Iedereen die Klopp opvolgt, gaat een onmogelijke taak tegemoet.”

Kim denkt wel dat Slot de juiste man voor deze klus is. “Ik denk dat hij down to earth is, met beide voetjes op de grond staat, dat moet je in Liverpool ook wel hebben, hij goed kan communiceren én hij houdt van aanvallend voetbal. Ik denk dat hij daarom ook supergoed past bij de club. Als hij de tijd en de kans krijgt, denk ik dat hij alle potentie heeft om het tot een succes te maken.”

Kim heeft meerdere Liverpool-tattoo’s en haar partner Dirk zet binnenkort zelfs een tatoeage van Klopp. Komt er ook een Slot-tattoo, als de Nederlandse trainer succes boekt bij The Reds? “Als hij alle prijzen pakt, komt hij er ook bij, absoluut!”

Johan Derksen en René van der Gijp reageerden deze week bij Vandaag Inside op de mogelijke overstap van Feyenoord-trainer Arne Slot naar Liverpool. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.