Terug

Volg Vandaag Inside

Idrissi leidt AZ langs Fortuna Sittard

Idrissi leidt AZ langs Fortuna Sittard

7 dec 2018, 21:26

SITTARD (ANP) - AZ heeft in Limburg met 3-0 gewonnen van Fortuna Sittard. De ploeg uit Alkmaar dankte de overwinning aan vleugelaanvaller Oussama Idrissi. Hij leverde eerst de voorzet bij de 1-0 van Mats Seuntjens en maakte zelf de tweede treffer. Guus Til sloot de avond in Sittard af met een fraai doelpunt.

In tegenstelling tot wat de uitslag doet vermoeden was Fortuna zeker niet kansloos. De Limburgers hadden een groot deel van de wedstrijd een veldoverwicht. Fortuna wist zichzelf ondanks heel wat mogelijkheden niet te belonen.

Door de overwinning zorgt AZ ervoor dat Fortuna niet op gelijke hoogte komt. AZ heeft na vijftien wedstrijden zes punten meer dan de club uit Sittard, die zestien punten heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.