Terug

Volg Vandaag Inside

Idrissi in voorselectie Marokkaanse elftal

Idrissi in voorselectie Marokkaanse elftal

5 mrt 2019, 15:28

ALKMAAR (ANP) - Oussama Idrissi is door bondscoach Hervé Renard opgenomen in de voorlopige selectie van het Marokkaanse voetbalelftal voor de kwalificatiewedstrijd tegen Malawi voor deelname aan de Afrika Cup. De 23-jarige aanvaller van AZ maakte twee weken geleden bekend voor Marokko te kiezen in plaats van Oranje. Idrissi, die meerdere interlands voor Jong Oranje afwerkte, was bij bondscoach Ronald Koeman (nog) niet in beeld voor een plaats in zijn selectie.

Marokko speelt 23 maart tegen Malawi en plaatst zich bij winst voor de Afrika Cup. Drie dagen later volgt een vriendschappelijke wedstrijd tegen Argentinië.

Renard maakt volgende week zijn definitieve groep bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.