Terug

Volg Vandaag Inside

'Iconisch' Frans stadion wordt vaccinatiecentrum

'Iconisch' Frans stadion wordt vaccinatiecentrum

31 mrt 2021, 23:10

Het Franse stadion van Saint-Denis, waar de finales van de wereldkampioenschappen voetbal én rugby werden gespeeld, wordt voor onbepaalde tijd omgebouwd tot een vaccinatiecentrum. De Franse autoriteiten hopen hiermee de bestrijding van het coronavirus een extra stimulans te geven.

Op het terrein van de arena in de omgeving van Parijs werden woensdag tenten geplaatst, waar de vaccinatieprocessen in afzonderlijke 'bubbels' kunnen plaatsvinden. Dat gebeurde in het verleden wel vaker, maar dan om congressen of feestelijkheden voor VIP's te organiseren.

In mei, juni en juli staat de bekerfinale voetbal, de finale van de nationale rugbycompetitie en een concert van Lady Gaga geprogrammeerd in Saint-Denis. Die kunnen vermoedelijk doorgaan, omdat bij het vaccinatieprogramma het veld en de kleedkamers niet worden gebruikt.

De directie van het stadion zegt bijzonder blij te zijn een bijdrage te kunnen leveren aan het bevorderen van de volksgezondheid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.