Terug

Volg Vandaag Inside

Icardi schiet Inter naar zege in stadsderby

Icardi schiet Inter naar zege in stadsderby

22 okt 2018, 01:01

MILAAN (ANP) - Internazionale heeft de stadsderby in Milaan met een heel laat doelpunt beslist. In Stadio Guiseppe Meazza versloeg Inter rivaal AC Milan diep in blessuretijd met 1-0. Maurio Icardi strafte een moment van onoplettendheid in de defensie van Milan genadeloos af: 1-0.

Inter had zeker in de eerste helft van de 222e editie van de 'Derby della Madonnina' het betere van het spel. Dat leverde kansen op voor de Argentijnse spits Icardi. Ook Stefan de Vrij had een goede mogelijkheid op de 1-0. Een schot van hem belandde op de paal. Van beide ploegen werd daarnaast een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft creëerden beide ploegen veel minder mogelijkheden. Inter probeerde het nog met invallers Antonio Candreva en Keita Baldé, maar één moment van Icardi in blessuretijd zorgde voor de beslissing.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.