Terug

Volg Vandaag Inside

Icardi klaar met eigen vrouw: 'En ‘s nachts kom je om vergeving vragen'

Icardi klaar met eigen vrouw: 'En ‘s nachts kom je om vergeving vragen'

23 okt 2021, 21:47

Mauro Icardi heeft via Instagram gereageerd op de uitlatingen van zijn vrouw Wanda Nara. Wanda plaatste afgelopen week meermaals berichten op sociale media waarin zij uithaalde naar het gedrag van Icardi.

'Weer een gezin dat je kapot hebt gemaakt voor een slet!', begon mevrouw Icardi haar eerste uithaal op Instagram. Een dag later was Wanda wederom aanwezig op Instagram om haar man naar beneden te halen. 'Ik vind mijn hand mooier zonder ring', viel te lezen in haar story. Weer enkele dagen later kwam in het nieuws dat Wanda een privé-detective zou hebben ingehuurd om erachter te komen met wie Icardi aan het flirten is.

In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de soap weer een nieuw hoofdstuk. Deze keer kwam een bericht vanuit het kamp van de voetballer zelf. De Argentijnse spits van Paris Saint-Germain postte afgelopen nacht een Instagram-verhaal (dat hij al snel weer verwijderde) waarop hij met Wanda te zien is in bed. Hij schreef de volgende tekst daarbij: 'Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen..'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.