Terug

Volg Vandaag Inside

Icardi gekozen tot beste speler in Serie A

Icardi gekozen tot beste speler in Serie A

4 dec 2018, 11:10

MILAAN (ANP) - Spits Mauro Icardi van Internazionale is gekozen tot beste speler van afgelopen seizoen in de Italiaanse voetbalcompetitie. Icardi maakte liefst 29 doelpunten en zorgde er daarmee voor dat Inter als vierde eindigde in de Serie A, goed voor een terugkeer in de Champions League.

De Argentijn kreeg op het voetbalgala ook de prijs voor het mooiste doelpunt van het jaar. Icardi verdiende die trofee met zijn doeltreffende hakje tegen Sampdoria. Hij maakte in die wedstrijd liefst vier van de vijf doelpunten (0-5).

Trainer Massimiliano Allegri van landskampioen Juventus werd voor de vierde keer uitgeroepen tot coach van het jaar. Juventus domineerde ook het elftal van het jaar. Andrea Pirlo en Francesco Totti, beiden gestopt, ontvingen een oeuvreprijs voor hun hele carrière.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.