Terug

Volg Vandaag Inside

Icardi doet niet aan 'dolleduikavonden' als PSG verliest

Icardi doet niet aan 'dolleduikavonden' als PSG verliest

4 apr 2020, 16:00

Mauro Icardi heeft geen zin in een 'dolleduikavond' wanneer zijn ploeg PSG verliest. Dit vertelde zijn vrouw Wanda Nara als reactie op een uitspraak van Inter-trainer Antonio Conte tegen het Italiaanse medium La Repubblica.

De Italiaanse oefenmeester vindt dat zijn spelers geen energie moeten steken in seks voor de wedstrijd. Op deze manier kunnen zij al hun energie gebruiken voor de wedstrijd zelf.

Wanda gaf aan dat haar man dit ook vrijwel nooit doet: 'Hij zou het eens moeten proberen voor een wedstrijd, maar Mauro is erg professioneel en doet dan helemaal niets. Alleen na afloop en alleen als de wedstrijd goed gegaan is', vertelt zij aan La Republicca

Maar als de wedstrijd slecht is afgelopen dan is Icardi niet te genieten en zit er ook geen vrijpartij in voor Wanda: 'Als de wedstrijd niet goed is afgelopen wil hij me niet eens aankijken'.

Wanda Nara is tevens ook de zaakwaarnemer van Icardi. De Argentijn vertrok afgelopen zomer op huurbasis naar PSG en heeft dit seizoen pas drie keer verloren. Slimme zet Wanda!

VIDEO - Hans geïrriteerd: 'Door De Mol zijn de dolleduikavonden naar de gallemiezen!'

Hans geïrriteerd: 'Door De Mol zijn de dolleduikavonden naar de gallemiezen!'
1:33
Hans geïrriteerd: 'Door De Mol zijn de dolleduikavonden naar de gallemiezen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.