Terug

Volg Vandaag Inside

Ibrahimovic wordt mede-eigenaar van Zweedse club Hammarby

Ibrahimovic wordt mede-eigenaar van Zweedse club Hammarby

27 nov 2019, 16:15

Zlatan Ibrahimovic is voor een kwart eigenaar geworden van de Zweedse voetbalclub Hammarby. De 38-jarige Zweedse spits had op Instagram al een hint gegeven, die leidde vooral tot speculaties dat hij zijn voetballoopbaan zou voortzetten bij de club. Maar tegen de krant Aftonbladet vertelde 'Ibra' dat hij 50 procent van de aandelen van AEG Zweden had gekocht, dat weer voor 47 procent eigenaar is van Hammarby.

"Ik kreeg de kans in te stappen bij AEG, dat laat je niet zo maar lopen", zei Ibrahimovic, die eraan toevoegde te hopen van de nummer 3 van de afgelopen competitie in Zweden de grootste club van het land te maken. De afgelopen twee seizoenen was de aanvaller van onder meer Ajax, Juventus, Barcelona en Manchester United verbonden aan LA Galaxy dat eigendom is van sport- en entertainmentgroep AEG. "Ik heb altijd gezegd dat ik niet meer in de Zweedse competitie zal voetballen, het gaat niet gebeuren", zei hij nog maar eens.

VIDEO - Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'
1:30
Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.