Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan heeft geduld: 'De gezondheid is veel belangrijker dan de sport'

Zlatan heeft geduld: 'De gezondheid is veel belangrijker dan de sport'

2 apr 2020, 18:15

Zlatan Ibrahimovic wacht geduldig af of en wanneer de voetbalcompetitie in Italië verdergaat. 'Het is triest dat de voetbalcompetities stilliggen', zegt de Zweedse aanvaller van AC Milan in de krant Svenska Dagbladet. 'Maar we moeten de maatregelen respecteren en geduld hebben. De gezondheid van mensen is veel belangrijker dan de sport.'

Zelf maakt de 38-jarige aanvaller zich geen grote zorgen over het coronavirus. 'Nee, ik geloof dat er een oplossing komt. We moeten alleen afwachten tot de experts weten wat we kunnen doen.' Ibrahimovic verblijft momenteel in Zweden en houdt zich naar eigen zeggen bezig met het verplaatsten van meubels, met tv-kijken en met fitness. 'Ik ben gelukkig graag thuis.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.