Terug

Volg Vandaag Inside

Ibrahimovic start crowdfunding tegen coronavirus

Ibrahimovic start crowdfunding tegen coronavirus

18 mrt 2020, 16:35

Zlatan Ibrahimovic heeft een crowdfundingsactie opgezet om geld in te zamelen voor Humanitas, een ziekenhuisketen in Italië die veel coronapatiënten probeert te helpen.

De Zweedse spits van AC Milan wil minimaal 1 miljoen euro ophalen. Na een paar uur stond de teller al op ruim 100.000 euro,

Ibrahimovic richtte zich via Instagram tot zijn volgers. "Italië heeft mij zoveel gegeven en in deze dramatische tijden wil ik iets teruggeven. Daarom heb ik samen met mensen om mij heen een fonds opgezet. Zo kunnen we concrete hulp bieden in plaats van slechts een video plaatsen. Ik reken op de vrijgevigheid van mijn collega's, andere sporters en iedereen die een kleine of grote donatie wil doen om het virus eruit te schoppen. Want onthoud; als het virus niet naar Zlatan komt, dan komt Zlatan naar het virus."

Italië is zwaar getroffen door het coronavirus. Al meer dan 2500 Italianen zijn overleden tijdens de pandemie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.