Terug

Volg Vandaag Inside

Ibrahimovic staat voor terugkeer als international van Zweden

Ibrahimovic staat voor terugkeer als international van Zweden

6 mrt 2021, 17:40

Zlatan Ibrahimovic staat voor een terugkeer als international van Zweden. De website FotbollDirekt meldt dat op basis van anonieme bronnen. De 39-jarige aanvaller zou overeenstemming hebben bereikt met de Zweedse voetbalbond die op zijn beurt contact heeft gezocht met zijn club AC Milan.

Ibrahimovic beëindigde op het EK van 2016 zijn loopbaan als international. Met 62 doelpunten in 116 interlands is hij topscorer van zijn land. Na een verblijf in de Verenigde Staten is hij bezig aan een goed seizoen bij AC Milan waarvoor hij dit seizoen al veertien keer scoorde in de Serie A.

Bondscoach Janne Andersson sprak al in november met Ibrahimovic nadat die in een interview had verklaard het spelen voor de Zweedse ploeg te missen. Destijds werd alleen gemeld dat er sprake was geweest van een goed gesprek. Andersson gaat op 16 maart bekendmaken welke spelers hij oproept voor de twee WK-kwalificatieduels met Georgië en Kosovo, en de oefeninterland tegen Estland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.